1500 W si 8 rail-uri de 12 V

Ti-a placut?

Daca ar fi sa rezumam in doar cateva cuvinte noua sursa de la SilverStone, SST-ST1500, cam atat ar fi suficient pentru a trezi interesul. Aceasta face parte din seria Strider, si este probabil cea mai puternica sursa desktop de pe piata, putand propulsa si cel mai pretentios sistem, cu multiple CPU-uri si GPU-uri.
Si pentru a fi siguri ca atrag atentia si ies din tipar, cei de la SilverStone au echipat a lor sursa cu nu mai putin de opt rail-uri independente de 12 V, a cate 25 A fiecare. Ca sa nu mai spunem ca pentru o durata mica de timp acest PSU complet modulabil poate suporta sarcini de pana la 1600 W.

De racire se ocupa un ventilator de 135 mm, cu turatie ajustabila, care genereaza un maxim de 34 dB. In rest mai trebuie amintit PFC-ul activ, eficienta 80+ Silver, si protectie impotriva scurt circuitului, supracurentului, supraputerii, supravoltajului si subvoltajului. Intre conectori enumeram patru PCI-E de 8 pini, opt PCI-E de 6 pini, 12 SATA-uri, 12 Molex-uri, patru FDD-uri si doi conectori de 8 pini pentru procesor.
SST-ST1500 are, ca si restul surselor de putere similara, dimensiuni crescute (in special lungimea). Totusi daca ne gandim putin, 1500 W sunt mult prea mult, chiar si pentru sistemele cele mai infometate. Data exacta a lansarii si pretul nu au fost inca anuntate.

1500 W si 8 rail-uri de 12 V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus