2 noi mouse-uri OCZ

Ti-a placut?

De ceva timp OCZ s-a aventurat si pe piata perifericelor. Si desi primele doua mouse-uri lansate de ei, Equalizer si Dominatrix, nu au fost foarte apreciate, asta nu i-a descurajat, prezentandu-ne acum alte doua mouse-uri, cu fir si senzor laser, pe numele lor Eclipse si Behemoth.
Eclipse este considerat mai cuminte, si vine cu o senzitivitate de 2400 dpi, ajustabila pana la 100 dpi. Permite viteze de pana la 1.5 metri/sec, cu acceleratii maxime de 50 G. Acest mouse de 122*71*44 mm si 137 de grame are la dispozitie cinci butoane complet programabile, plus alte doua pentru modificarea dpi-ului (nivelul ales fiind indicat de cele patru LED-uri de langa rotita de scroll).

Memoria onboard este folositoare la salvarea de profiluri diferite si macro-uri, profilurile fiind schimbate cu ajutorul unei taste ascunse pe fata de jos a mouse-ului. Eclipse are si greutatea ajustabila, din cele 137 de grame putandu-se inlatura pana la 18 grame sub forma a patru greutati.
Carcasa este cauciucata pentru un control mai bun, iar garantia este de doi ani. Pretul inca nu a fost anuntat.

Behemoth reprezinta modelul mai pretentios, senzitivitatea sa osciland intre 100 si 4000 dpi. Viteza maxima este tot de 1.5 metri/sec, si acceleratia de 50 G. Si tot patru LED-uri informeaza despre nivelul de dpi. Insa pot fi adaugate pana la cinci greutati, crescand masa mouse-ului cu 23 de grame pana la un total de 159 de grame.
Acest mouse a fost special conceput pentru a fi cat mai ergonomic posibil, carcasa cauciucata ajutand si mai mult la un control excelent. Firul este si el ajustabil, iar dimensiunile externe sunt de 118*71*44 mm. Behemoth pune la degetele utilizatorului cinci butoane programabile, plus unul pentru dpi si altul pentru profiluri (care se pot salva pe memoria interna).
Garantia a fost gandita tot la doi ani. Si din pacate nici acest mouse nu a fost inca pretuit de OCZ.

2 noi mouse-uri OCZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus