4 titluri Need For Speed in 2009

Ti-a placut?

Celebra serie de jocuri Need For Speed va fi imbogatita pe parcursul anului 2009 cu nu mai putin de 4 titluri, dintre care unul gratuit. Daca pana acum aparitia unui nou joc NFS undeva spre finalul fiecarui an devenise deja o traditie, anul 2009 va marca o premiera in acest sens. Electronic Arts pregateste nu mai putin de 4 titluri NFS in acest an, cu scopul de a resuscita vanzarile acestei francize.

Strategia celor de la EA este de a oferi un joc de sine statator specific fiecarui tip de gamer, indiferent ca este vorba despre un pasionat al jocurilor arcade, al simulatoarelor clasice sau al jocurilor online.
Iata pe scurt primele detalii despre fiecare dintre cele patru jocuri NFS ce vor aparea in 2009:
Need For Speed: Shift
Jocul se bazeaza pe o experienta mult mai realista la volan decat in ultimele titluri, incercand astfel sa devina un simulator de curse in adevaratul sens al cuvantului. Va exista o camera din interiorul masinii, prin intermediul caruia gamerul va putea vizualiza comportamentul soferului in timpul curselor. Titlul va avea drept public tinta gamerii care cauta o experienta cat mai apropiata de cea din viata reala.
NFS: Shift va fi disponibil pe PC, Xbox 360, PS3 si PSP incepand din aceasta toamna.

Need For Speed: Nitro
Detaliile despre acest joc sunt relativ putine. In principal, jocul se adreseaza celor pasionati de jocuri arcade, EA promitand insa cateva features-uri complet noi fata de ultimele jocuri. Nitro va fi disponibil doar pe consolele Wii si DS.
Need For Speed World Online:
Asa cum sugereaza si numele, jocul va fi de tip online si va putea fi accesat gratuit. Desi este vorba despre un joc ce va fi jucat pe internet, EA vrea sa ofere gamerilor o experienta inedita, iar jucatorii vor avea la dispozitie arsenalul deja bine-cunoscut de masini din serrile anterioare. Jocul va fi disponibil in Europa undeva spre inceputul iernii viitoare, dupa ce isi va face initial aparitia in Asia.
Pe de alta parte, EA a confirmat ca lucreaza la un al patrulea titlu pentru acest an, insa oficialii au refuzat sa dezvaluie numele sau alte detalii legate de acest proiect.

In conditiile in care vanzarile NFS sunt pe un trend descendent, iar criza economica se acutizeaza, ramane de vazut care va fi succesul noilor titluri NFS propuse pentru acest an.

4 titluri Need For Speed in 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus