Acer Hornet Nettop

Ti-a placut?

MSI a prezentat un nettop destul de atractiv pentru a indeplini cu brio rolul de internet-pc. Acer nu se lasa mai prejos si vine cu ceva mult mai bine dotat, dar si mai aratos.
Nettop-ul celor de la Acer poate indeplini cu usurinta rolul de media center in sufrageria fiecarui dintre noi mai ales ca poate decoda HD la rezolutie 1080p si are iesire HDMI.Mai mult, Hornet-ul vine si cu o telecomanda ca cele de la Wii care poate fi folosita atat pentru jocuri cat si pentru controlul media.
Avem configuratii destul de decente. Din pacate, cu toate ca avem o telecomanda Wii-style, nu prea avem sanse sa jucam cine-stie-ce jocuri. Avem 3 ranguri de configuratii: standard, deluxe si media center, toate echipate cu Intel Atom N230. Prima dintre versiuni e echipata cu un HDD de 80 GB, 1 GB memorie RAM si un Vista Home Basic instalat. Cea mai buna versiune vine cu 2GB RAM, 160 GB spatiu de stocare si Windows Vista Home Premium. Toate pe platforma Ion de la nVidia.
Nettop-ul este extrem de silentios si de usor incat sa poata fi atarnat de monitorul LCD. Pretul e in norme dulci, 150-300 dolari. Tabel cu configuratia mai jos.
Sursa: Engadget

Acer Hornet Nettop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus