Apar primele SSD-uri WD

Ti-a placut?

In urma cu doua luni jumate va anuntam ca WD a achizitionat producatorul de SSD-uri SiliconSystem. Si acum rodul acestei mutari ne este adus in atentie: primele SSD-uri sub marca Western Digital. Pentru inceput vor exista trei variante, toate sub gama SiliconDrive III.
Prima vine in format de 2.5″ SATA300, aduce viteze de transfer de 100 MB/sec la citire si 80 MB/sec la scriere, si capacitati de 30 – 120 GB. A doua, de 1.8″ SATA300, are aceleasi viteze de transfer de 100 si 80 MB/sec, dar capacitatea maxima este de 60 GB.

Iar in ultimul rand avem SSD-uri de 2.5″ PATA133, mai lente, cu 85 MB/sec la citire si 65 MB/sec la scriere, dar capacitati egale cu SSD 2.5″ SATA300: 30 – 120 GB. Si toate aceste drive-uri beneficiaza de tehnologiile proprietare WD PowerArmor, SiSMART si SolidStor.
Toate au timp mediu inainte de eroare estimat la trei milioane de ore, iar garantia ajunge la cinci ani. Preturile nu au fost anuntate inca, dar nu ne asteptam ca SSD-urile WD sa fie (mult) mai accesibile ca oferta concurentei.

Apar primele SSD-uri WD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus