ArenaIT-istii au monitoare Samsung

Ti-a placut?

Unul dintre cele mai mari si extinse poll-uri de pe site-ul nostru, care isi propunea sa afle ce monitoare aveti si folositi, tocmai s-a incheiat. Si am caracterizat astfel acest poll pentru ca este primul la care oferim 15 optiuni de vot, bine peste maximul de 10 de pana acum.
Au fost necesare mai multe optiuni pentru a include si utilizatorii de notebook, care nu s-ar fi regasit intre marcile de monitoare clasice. In total au votat 828 de cititori, iar castigatorul desemnat de ei a fost Samsung, ce a intrunit 25% din sufragii. Si pe buna dreptate, display-urile lor fiind excelente.

Pe doi, destul de aproape, la 21% s-a clasat LG, un producator nu foarte apreciat de subsemnatul, cu un mare succes la romani. Iar podium-ul a fost completat de BenQ, la ai carui 14% a contribuit si votul meu.
Apoi urmeaza intr-o ordine mai mult sau mai putin anticipata si ceilalti producatori. M-a surprins locul codas ocupat de Toshiba, care are, cel putin teoretic, o penetranta destul de buna in lumea notebook-urilor. Si Iiyama, care producea unele dintre cele mai bune CRT-uri, abia prinde penultimul loc.
Si s-au cam epuizat subiectele de votare pe partea de hardware, asa ca vom continua cu putin software, pentru inceput incercand sa aflam ce solutie antivirus preferati.

ArenaIT-istii au monitoare Samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus