ArenaIT-istii au unitati optice LG

Ti-a placut?

In decursul lunii care a trecut v-am intrebat aici pe ArenaIT ce marca de unitate optica aveti in PC-ul dumneavoastra. Si nu mai putin de 555 dintre voi, cititorii, ne-ati onorat cu votul dumneavoastra, permitandu-ne sa punem la punct aceasta ierarhie.
Astfel, castigatorul, detasat am putea spune, a fost LG, cu 42% din sufragii. Si asta datorita unitatilor DVD-RW excelente, care au fost laudate pe buna dreptate in mai toate forumurile de specialitate, si care s-au bucurat si de preturi foarte mici.

Pe doi s-a clasat Asus, cu 29% din voturi, unul dintre greii acestui domeniu, care in ciuda oscilatiilor industriei a reusit sa se mentina pe un loc fruntas. Totusi Asus nu-si produce propriile unitati, apeland de majoritatea datilor la Pioneer, motiv pentru care nu a avut de suferit la capitolul calitate si inca se bucura de apreciere globala.
NEC si Sony, desi si-au unit fortele si au format Optiarc, si au numai unitati de calitate, au ocupat abia locul trei cu 8%. Personal folosesc de ani buni mai mult NEC-uri, si inca nu m-a dezamagit vre-unul. Au urmat in ordine Samsung si Pioneer, si surprinzator scumpele Plextor-uri au reusit sa ocupe un onorabil loc sase. Dupa care avem Philips, LiteON, Teac si BenQ.
Nu uitati sa votati si la viitorul nostru poll, care incearca sa afle marca monitorului dumneavoastra.

ArenaIT-istii au unitati optice LG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus