ArenaIT-istii folosesc NOD32

Ti-a placut?

Ultimul poll de pe ArenaIT s-a concentrat pe antivirusii preferati de cititorii nostri. Iar rezultatele obtinute formeaza o oarecare simetrie, avand podium-ul, plutonul de mijloc, si trioul fundas. Iar cei 788 de votanti au desemnat drept castigator solutiile antivirus de la ESET – NOD32.
Acesta a reputat 28% din voturi, adica un numar de 223. Pe locul doi, la o distanta respectabila, s-a situat Avira, cu 20%. Podiumul a fost completat de Kaspersky, cu 14%. Dupa care vin destul de strans AVG (12%) si Avast (10%), doua solutii gratuite destul de apreciate.

De remarcat ca BitDefender, solutia antivirus autohtona, a ocupat abia locul 6 (8%). Asta pentru ca nu are o varianta gratuita, costa cat oricare alt antivirus, si nu are nici un avantaj vadit. Dar daca doriti sa cititi mai multe despre ultima versiune de BitDefender, o puteti face aici.
Si Norton, lider in alti ani, a suferit mult de pe urma ingreunarii si balonarii propriilor produse in ultimul timp. Abia ultima lor versiune de antivirus este din nou competitiva, oferind performante bune la cerinte foarte mici. Dar nu multi stiu asta inca. Si preturile sunt ceva cam mari.
S-a remarcat si intensa folosire a solutiilor gratuite de cititorii nostri, Avira, AVG si Avast, locurile 2, 4 si 5, cumuland un total de 42%. In curand vor deveni majoritare. Iar in ultimul rand McAfee, Panda si Trend Micro reprezinta antivirusi aproape complet ocoliti de cititorii nostri.
Nu uitati sa votati la urmatorul nostru poll, despre camerele voastre digitale.

ArenaIT-istii folosesc NOD32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus