ASUS imbunatateste gama Eee PC

Ti-a placut?

ASUS a lansat luni primul model de netbook Eee PC 1000HE care ruleaza pe baza unui procesor Intel Atom N280.
In incercarea de a oferi un netbook mai puternic, compania ASUS a decis sa doteze modelul Eee PC 1000HE cu un procesor lansat de Intel cu numai doua saptamani in urma: Intel Atom N280, care ruleaza la frecventa de 1.66 GHz.
Pentru a spori eficienta energetica, ASUS a dotat noul Eee PC 1000HE cu o baterie de densitate mare care, in combinatie cu tehnologia Super Hybrid Engine, poate atinge o durata de viata de pana la 9 ore si jumatate.

Imbunatatiri au fost aduse si tastaturii, care este acum mai usor de utilizat, in timp ce conectivitatea este asigurata de un port wireless 802.11b/g/n si de standardul Bluetooth 2.0.
Pe partea de stocare avem un hard-disk clasic cu o capacitate de 160 GB, insa utilizatorii pot folosi si un spatiu de 10 GB online, pe serverele ASUS, pentru salvarea datelor importante.
Pretul noului netbook este de 399 de dolari si poate fi precomandat prin intermediului site-ului de socializare Facebook. Primele comenzi (nu se specifica exact cate) vor beneficia de un discount de 25 de dolari.

ASUS imbunatateste gama Eee PC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus