BattleForge

Ti-a placut?

In august 2008, pe langa Stormrise, AMD mai anunta o strategie in timp real care folosea un motor grafic DirectX 10.1: BattleForge. Acest RTS vine de la EA Phenomic, are la baza carti ce contin unitatile, cladirile si vrajile disponibile, si poate fi jucat numai online.
Ne putem alege una dintre cele patru tabere disponibile, Fire, Frost, Nature si Shadow avand la dispozitie un total de 200 de astfel de carti de joc pentru inceput, din care sa ne alegem cate 20 per misiune. Si jucam fie impotriva altor persoane, 1 la 1 sau pe echipe, fie impreuna cu altcineva impotriva calculatorului. Si chiar daca exista si misiuni solo, tot online trebuie sa fim, pentru ca pe net este salvat profilul nostru.

Cel putin accesul la server este gratuit, inclus in cei 50 $ platiti initial. Dar vom putea cheltui alti bani pe pachete suplimentare de carti, cu jocul initial primid doar cate 16 carti pentru fiecare tabara. Scopul final este de a acumula cat mai multi bani (puncte BattleForge) si carti de joc, astfel avand o versatilitate maxima si sansa cat mai buna de a castiga orice infruntare.
Grafica arata bine. Poate doar putin prea colorata si animata. Sistemul minim necesar pentru a ne juca BattleForge este destul de relaxat, ca pentru orice MMOG, trebuind sa includa un procesor la 1.8 GHz, 512 MB de RAM, 10 GB pe HDD si placa video de la GeForce 6200 sau Radeon 9500 cu 128 MB in sus. Iar recomandat este un dual core la 2 GHz, 2 GB de RAM, 10 GB pe HDD si placa video GeForce 8000 sau Radeon HD 3000 cu 256 MB.
Despre demo nici nu mai incape discutie. Poate mai tarziu, cand interesul pentru BattleForge va scadea, creatorii vor permite un acces limitat celor ce vor sa incerce jocul, cum s-a intamplat si la World of Warcraft. In continuare un scurt trailer de prezentare:

BattleForge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus