Blog hostat gratuit la DreamHost

Ti-a placut?

N-am prea vorbit de hosting pe Arena IT de ceva vreme cand ne laudam ca ne-am mutat in casa noua, la Elvsoft. Si merge excelent. Dar sa revenim la subiect.
Acum ceva vreme aflu de la CNet(.ro) ca DreamHost, celebra companie de hosting ieftin, a lansat un serviciu gratuit 100% – cel putin deocamdata. Mie DreamHost mi-a rezonat multa vreme ca overselling insa de cand imi tin blogul acolo sunt destul de multumit, si de spatiu, si de viteza, mai ales ca n-am pretentii mari. Problemele apar, cel mai des, la serverul bazei de date.

In fine, serviciul despre care vreau sa va vorbesc este Dreamhost Apps care promite hosting gratuit pentru: wordpress, drupal, zenphoto, phpbb si mediawiki. In plus, ai automat toate facilitatile Google Apps. Si poti sa-ti hostezi propriul domeniu!
Dimineata am zis sa-mi fac si eu un cont pentru ca deocamdata nu mai e nevoie de invitatie si 10.000 au avut dreptul de a se inregistra. Momentan mai erau vreo 7000 de locuri. Daca prinzi unul acum s-ar putea sa-l ai gratuit si atunci cand acesta va deveni cu plata, cat de curand probabil. Problemele au aparut probabil mediatizarii prea puternice.
Eh, problema e ca de dimineata de cand am facut contul baza de date e cazuta. Vestea buna e ca, daca va deveni cu plata, se va munci la el sa mearga bine. Asa ca merita o sansa, mai mult, ai si hosting gratuit pentru blogul tau. [Dreamhost Apps]

Blog hostat gratuit la DreamHost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus