Carcasa aniversara Thermaltake

Ti-a placut?

Cu ocazia CeBIT-ului de acest an Thermaltake ne prezinta o carcasa speciala, ce marcheaza aniversarea a zece ani de existenta. Aceasta se numeste simplu Level 10, si este realizata in colaborare cu studiourile de design BMW, reusindu-se un aspect aparte, chiar unic in acest segment de piata.
Carcasa, in loc sa gazduiasca la interior toate componentele, le acomodeaza pe fiecare intr-un bay propriu. Astfel, pot fi montate pana la sase HDD-uri de 3.5″, bay-urile ocupate avand si LED-ul rosu de activitate aprins. Pentru unitatile optice este prevazut un locas comun, ce poate gazdui probabil pana la trei astfel de drive-uri.
In spate de tot se observa bay-ul sursei, iar sub el avem blocul principal, al placii de baza, procesor si placi video. In rest doar un exoschelet, care tine la un loc toate aceste componente, si pe care sunt amplasate butoanele de control si conectorii frontali (patru USB-uri, doua audio si un eSATA).
Nu-mi este clar daca firele ar iesi pe afara, intre locasuri, sau pot fi plasate in interiorul structurii metalice. Si nici nu sunt foarte lamurit cat de eficienta din punct de vedere al racirii este aceasta carcasa. Chiar daca unele bay-uri sunt prevazute cu zone de aerisire, cum se vede imediat in spatele HDD-urilor, in dreptul placilor video, mai mult ca sigur ca multe cooler-e nu pot fi folosite cu Level 10.
Thermaltake Level 10 ar urma sa fie lansata in iunie 2009, la Computex, cu un pret de 800 $. Asta daca nu se razgandesc si o lasa doar pe post de concept.

Carcasa aniversara Thermaltake

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus