Catalyst 9.3

Ti-a placut?

Azi, 18 martie 2009, AMD finalizeaza al treilea pachet de driver-e video pentru anul in curs, Catalyst 9.3. Insa nu va asteptati la imbunatatirea semnificativa a performantelor. Aceste driver-e au fost special gandite pentru viitorul sistem de operare Windows 7, si au compatibilitatea in prim plan.
Varianta de Windows 7 este aceeasi cu cea de Vista, pentru a sublinia cat de similare sunt cele doua sisteme de operare. Si sunt suportate toate placile Radeon, de la 9500 pana in ziua de azi. Si de acum inainte driver-ul audio pentru HDMI este integrat, dar se instaleaza numai daca placa are un astfel de conector si chip-ul audio aferent, si daca nu este deja instalat un alt driver in acest sens.

Totusi vor exista si cateva sporuri de performanta. [email protected] va rula mai bine pe GPU-uri din generatiile 2000, HD 3000 si HD 4000. Iar jocul Lost Planet Colonies va merge cu 20% mai bine pe HD 4800 si cu pana la 50% mai bine pe HD 4600, HD 4500 si HD 4300. In plus, au fost rezolvate o serie de bug-uri si probleme.
Lista completa a modificarilor poate fi parcursa aici. Si daca doriti sa descarcati noul Catalyst 9.3, o puteti face de aici.

Catalyst 9.3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus