Corsair Voyager Port

Ti-a placut?

Corsair a lansat Voyager Port, un dispozitiv cu ajutorul caruia utilizatorii pot face foarte simplu un back-up de date pe un stick USB prin intermediul unui software inclus.
Stick-urile USB se bucura de un succes foarte mare in prezent, datorita pretului tot mai redus de achizitie si a portabilitatii superioare fata de HDD-urile externe. In acelasi timp, back-up-ul datelor a devenit o operatiune comuna pentru protejarea informatiilor importante.

Corsair vine in intampinarea acestor doua trenduri prin lansarea unui dispozitiv care ofera o punte de legatura intre stick-urile USB si salvarea datelor esentiale. Astfel, prin Voyager Port, Corsair ofera un dispozitiv de back-up care se conecteaza la PC, notebook sau netbook prin intermediul unui port USB 2.0 si permite salvarea datelor pe un stick USB printr-o simpla apasare de buton. Gadgetul nu necesita o sursa externa de alimentare si se bazeaza pe software-ul NovaBACKUP 10.
Corsair Voyager Port beneficiaza de o garantie de 10 ani si, potrivit informatiilor dezvaluite de Laptop Magazine, dispozitivul va costa 30 de dolari, urmand sa fie disponibil pe piata in curand.

Corsair Voyager Port

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus