Creste securitatea Games for Windows

Ti-a placut?

PC-ul este o platforma de jocuri solida, dar care are o lupta din ce in ce mai grea cu consolele special create pentru gaming. Acestea, chiar daca nu au versatilitatea PC-ului, reprezinta o investitie mai mica din partea utilizatorului. Si sunt si preferate de studiourile de jocuri pentru ca pot fi mai greu piratate.
Si la inlaturarea acestui ultim motiv lucreaza cei de la Microsoft, care incearca sa apropie PC-ul de Xbox 360 din punct de vedere al facilitatilor gaming si al protectiei. In primul rand, pentru a ne juca online va trebui sa ne autentificam pe un server oficial, care isi va da seama daca avem legal sau nu jocul respectiv. Dar aceasta autentificare va permite si salvarea de date si profiluri online, putandu-le accesa de pe orice PC.
Si se va tenta introducerea unei protectii Ziua 0, care ar trebui sa inlature copiile piratate de jocuri care apar inaintea lansarii oficiale. Cum exact, ramane de vazut. Oricum orice incercare de protectie a creatorilor este intampinata de o ingeniozitate si mai mare a piratatorilor.

Creste securitatea Games for Windows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus