Cryostasis Sleep of Reason

Ti-a placut?

Pe 28 aprilie 2009 studiourile Action Forms vor lansa un nou FPS, intitulat Cryostasis Sleep of Reason. Asa cum poate reiese si din titlu, acest shooter are o atmosfera foarte apasatoare si rece, incarcata de mister, si cu o gramada de flashback-uri. Si exact aceste flashback-uri fac deliciul shooter-ului.
Jucam din pielea unui Alexander Nesterov, meteorologul de serviciu trimis sa investigheze vaporul North Wind, naufragiat undeva pe la Polul Nord. Echipajul este mort, iar la fiecare cadavru avem parte de un flashback ce prezinta ultimele clipe din viata personajului respectiv. Insa noutatea este ca putem sa-l controlam si pe acesta, schimbandu-i ultimele clipe si chiar salvandu-l de la moarte.

Si pentru ca ne jucam intr-un climat atat de rece, viata este reprezentata de caldura corpului. Deci trebuie sa ne incalzim pentru a ne recapata sanatatea. Iar luptele corp la corp sunt foarte bine realizate.
Grafica nu impresioneaza, partial din cauza intunericului care domneste. Dar jocul este special realizat pentru efectele de fizica nVidia PhysX. Sistemul minim necesar pentru a juca Cryostasis trebuie sa aiba un procesor la 2.4 GHz, 1 GB de RAM, 4 GB pe HDD, si placa video GeForce 6600 sau Radeon 9800Pro cu 256 MB. Iar recomandat ar fi un CPU dual core, 2 GB de RAM, 6 GB pe HDD, placa video GeForce 8800 sau Radeon HD 2900 cu 284 MB memorie, si placa de sunet X-Fi.
Site-ul oficial al jocului este foarte interesant, realizat ca puntea vaporului in cauza. Un demo poate fi descarcat de aici. Iar mai jos puteti urmari unul din trailer-ele acestui joc.

Cryostasis Sleep of Reason

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus