Death Track Resurrection

Ti-a placut?

In 1989 Activision lansa un nou gen de simulator de curse auto: DeathTrack. In acest joc nu era neaaparat necesar sa fim primii care sa castigam o cursa. In loc, puteam sa folosim armamentul din dotare (ca fiecare masina era echipata cu un intreg arsenal de razboi) pentru a distruge toti inamicii si a ramane unicul concurent.
Si a fost nevoie de aproape 20 de ani pentru a vedea continuarea acestui joc, intitulat foarte inspirat Death Track Resurrection. Acesta este realizat de studiourile Sky Fallen, si a vazut lumina zilei pe 31 martie 2009. Si din pacate se departeaza putin de conceptul de baza, semanand mai mult cu jocuri gen Re-Volt decat cu originalul DeathTrack.

Totul se desfasoara intr-un viitor apropiat, intr-o perioada postapocaliptica, prin marile capitate ale lumii aflate in ruine. Putem alege una dintre cele zece masini disponibile, cu care sa concuram si sa ne luptam. Si pe parcursul circuitelor sunt o gramada de arme si alte bonus-uri care sa ne ajute sa castigam.
Grafica nu este extraordinara, dar totusi putem sa ne bucuram de distrugerea mediului inconjurator in caz ca nu ne nimerim inamicii si suntem incantati de efectele de fizica destul de bine implementate. Cel putin nu avem nevoie de o configuratie prea puternica pentru a juca Death Track Resurrection.
Minimul necesar trebuie sa includa un procesor la 2 GHz, cu 512 MB de RAM, 1 GB liber pe HDD si placa video de la GeForce 6600 sau Radeon 9700 cu 128 MB in sus. Iar recomandat ar fi un CPU dual core la 1.8 GHz, 1 GB de RAM, tot 1 GB pe HDD si o placa video mai rapida ca GeForce 7800 sau Radeon X1800 cu 256 MB.
Exista si un demo al acestui joc, ce poate fi descarcat de aici. Iar trailer-ul va asteapta mai jos.

Death Track Resurrection

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus