Dell se apuca de imprimante

Ti-a placut?

Cei de la Dell au decis sa-si mai diversifice activitatea intr-un nou domeniu de piata: al imprimantelor. Insa nu orice fel de imprimanta. Ci modele ultraportabile, care merg pe baterii si se conecteaza wireless cu alte dispozitive.
Primul astfel de model a fost botezat Wasabi PZ310. Si la 123*75*24 mm si 225 de grame este una dintre cele mai mici imprimante de pe piata, incapand cu usurinta intr-o singura mana.

Totusi poate imprima poze de maxim 51*76 mm. Se conecteaza la camera digitala sau telefon mobil sau ce alta sursa de fotografii avem prin Bluetooth sau USB. Iar acumulatorul intern Li-Ion confera o autonomie de doar 15 imprimari.
Insa si mai speciala este hartia necesara unei Wasabi PZ310. Aceasta a fost denumita Zero Ink, si are in compozitie cristale amorfocromatice, care in cadrul procesului de imprimare se coloreaza. Si in plus, este si autocolanta. Deci nu este nevoie de cerneala, nu se descarca, nutrebuie reincarcate cartusele. Wasabi PZ310 merge doar cu hartie.
O imprimare dureaza aproximativ 55 de secunde, consumandu-se intre 22 si 30 W in cadrul acestui proces. Wasabi PZ310 dispune de un singur buton, ce declanseaza imprimarea, si de LED-uri ce avertizeaza asupra starii de incarcare a bateriei.
Noua imprimanta Dell are un pret de 100 $ si o garantie de un an, fiind disponibila pe rosu, albastru si negru. Insa site-ul Dell vrea sa ne faca sa intelegem ca acest pret este la promotie, si ca va urca la 150 $ in cat mai scurt timp. Probabil pentru a determina eventualii clienti sa se grabeasca.

Dell se apuca de imprimante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus