Ti-a placut?

Demigod este un RTS de generatie noua, cu aspecte de RPG, care a fost lansat de studiourile Gas Powered Games pe 14 aprilie 2009. Ideea de baza pare preluata din misiunile Defense of the Ancients din Warcraft III, pentru a invinge putand fie sa antrenam un erou (aici zeu), fie sa construim cat mai multe unitati.
Scopul este sa avansam acesti semizei pana la stadiul de zeu, castigand cat mai multe infruntari cu ceilalti semizei. Si dupa fiecare victorie experienta creste si semizeul primeste noi abilitati si puteri. Ne putem alege unul dintre cei opt semizei si tabere lor proprii. Patru reprezinta binele, si patru raul.

Si ne-au mai fost promisi alti doi semizei in lunile urmatoare. Dupa cum probabil v-ati dat seama, acest joc este centrat pe multiplayer, jucatorii participand la adevarate turnee. Dar se poate si singur, chiar daca nu exista o campanie, prin skirmish sau turneu virtual.
Grafica arata foarte bine, unitatile fiind proportionate excelent. Iar sistemul necesar pentru a juca Demigod nu este asa de pretentios. Minim ar fi un procesor la 2.4 GHz, cu 512 MB de RAM, 8 GB pe HDD si placa video GeForce 6800 sau Radeon X1600 cu 128 MB. Iar recomandat este un CPU la 3 GHz, cu 1 GB de RAM, tot 8 GB pe HDD si placa video GeForce 7600 sau Radeon HD 2600 cu 256 MB memorie la dispozitie.
Un demo din pacate nu exista. Jocul costa 40 $ si poate fi descarcat de aici. Si de mai multe ori si pe mai multe PC-uri, fiind legat de contul pe care il creem pentru multiplayer. Iar un trailer de prezentare puteti urmari mai jos.

Demigod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus