Elven Legacy

Ti-a placut?

Fanii seriei Heroes of Might and Magic au acum un nou prilej de bucurie, pentru ca studiourile 1C Ino Co au lansat pe data de 7 aprilie 2009 strategie pe ture destul de similara. Pe numele sau Elven Legacy, acest TBS dispune de un stil de joc similar, cu eroi, castele si unitati asemanatoare.
Ne putem alege una dintre cele patru factiuni disponibile: elfi, oameni, dwarfi si vrajitori. Si parcurgem o poveste cat de originala au putut sa o realizeze cei de la 1C Ino Co. Dar grafica este putin prea stridenta si viu colorata, parca rupta dintr-un film de desene animate.

Cel putin nu este deloc pretentioasa. Sistemul minim necesar pentru a juca Elven Legacy trebuie sa aiba un procesor la 1.5 GHz, 512 MB de RAM, 3 GB pe HDD si placa video de la GeForce FX 5700 sau Radeon 9600 cu 128 MB in sus. Iar recomandat este un CPU la 2.4 GHz, 1 GB de RAM, tot 3 GB pe HDD, si placa video GeForce 6800 sau Radeon X850 cu 256 MB de memorie.
Un demo nu exista, iar trailer-ul oficial este un simplu filmulet cu scene din joc, denotand un interes destul de scazut al producatorilor pentru jocul lor.

Elven Legacy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus