Empire Total War

Ti-a placut?

Un nou joc din seria Total War ne incanta incepand cu data de 3 martie 2009: Empire. Acesta urmeaza ca epoca de desfasurare celorlalte titluri, Rome si Medieval, purtandu-ne in era moderna, in secolul 18, prin Europa, America si India.
Pentru cei ce nu stiu, este vorba de o strategie pe ture care are luptele in timp real. Ne alegem o natiune a acelor vremuri, si incercam sa obtinem suprematia, prin metode economice, politice, sau lupta dreapta. Empire Total War a fost realizat de studiourile Creative Assembly, si comercializat de Sega exclusiv pe PC.

Grafica este foarte buna, jocul uimind prin hartile mari, armatele numeroase si realismul situatiilor. Dar si cerintele de sistem nu sunt deloc neglijabile. Astfel, pentru a ne juca Empire Total War avem nevoie de un procesor la 2.4 GHz, 1 GB de RAM, 15 GB pe HDD si o placa video DirectX 9.0c cu minim 256 MB de memorie.
Avem si un demo disponibil, ce poate fi descarcat de pe Steam. Iar mai jos v-am pus la dispozitie trailer-ul oficial de lansare.

Empire Total War

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus