Finantare de 35 mil. USD pentru Twitter

Ti-a placut?

Twitter a primit fonduri in valoare de 35 de milioane de dolari pentru a-si sustine afacerea in acest an.
Biz Stone, co-fondatorul Twitter, a anuntat pe blogul oficial al companiei ca serviciul de microblogging a primit o infuzie nesolicitata de capital de 35 milioane de dolari din partea a doua companii.
Stone sustine ca nu a cautat in mod expres finantari, insa este incantat de noua oportunitate aparuta, mai ales ca actuala criza financiara a dus la scaderea drastica a investitiilor in mediul online.

Suma de bani primita de cei de la Twitter este insa cu atat mai importanta cu cat compania nu a reusit inca sa-si monetizeze afacerea, in ciuda cresterii cu 900% (!) a numarului de utilizatori.
Totusi, Stone a dezvaluit ca intentioneaza sa obtina primele venituri pe parcursul acestui an, compania lucrand in prezent la diverse modalitati de implentare a unui sistem viabil de monetizare.
Printre companiile care detin actiuni la Twitter Inc. prin contributii de fonduri se numara Benchmark, Institutional Venture Partners, Spark Capital si Union Square Ventures.
Twitter castiga constant in popularitate in ultimele luni, reusind sa atraga drept clienti si companiile care nu sunt implicate direct in industria online, printre care si numeroase site-uri cu profil sportiv axate, de exemplu, pe Formula 1.
Serviciul a luat de asemenea o amploare semnificativa si in Romania, ultimul nume „cu greutate” care s-a alaturat comunitatii fiind Orlando Nicoara, seful MediaPro Interactiv, divizia de internet a grupului MediaPro.

Finantare de 35 mil. USD pentru Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus