Firefox cu aroma de Chrome

Ti-a placut?

Google a lansat o noua versiune beta pentru Google Toolbar prin care browserul Firefox primeste una dintre cele mai interesante facilitati oferite de Chrome.
Desi teoretic Chrome concureaza in mod direct cu Firefox, Google nu a ezitat sa le imprumute rivalilor una dintre facilitatile oferite de propriul browser.

Este cunoscut faptul ca, la deschiderea unui nou tab, Google Chrome afiseaza o pagina cu cele mai vizitate 9 site-uri prin intermediul unor box-uri. Facilitatea este menita sa usureze accesarea paginilor favorite de internet de catre utilizator.
Acum, aceasta operatiune este disponibila si in Firefox, prin intermediul Google Toolbar 5, ajuns la cea de-a doua versiune beta.
Pe langa site-urile cele mai vizitate, noua functie din Google Toolbar 5 beta 2 prezinta si lista celor mai recente site-uri adaugate in bookmark, dar si taburile inchise recent. Exact ca Google Chrome.
Ca aspecte mai putin placute, noua versiune de toolbar nu este compatibila cu Firefox 2 si poate intra in conflict cu anumite extensii instalate in browserul celor de la Mozilla.

Firefox cu aroma de Chrome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus