Forceware 182.50

Ti-a placut?

Ultimele driver-e oficiale de la nVidia, cu certificare WHQL, sunt noile Forceware 182.50, disponibile de azi, 2 aprilie 2009. Acestea sunt lansate in special pentru a suporta viitoarea placa video GeForce GTX 275, dar in acelasi timp rezolva o serie de probleme, majoritatea legate de configuratiile SLI.
Totodata, cateva jocuri beneficiaza de anumite sporuri de performanta, cu maxim la rezolutii mari, detalii la maxim si AA si AF activat. Astfel, Fallout 3 inregistreaza cresteri de 8%, in FEAR 2 Project Origin performantele sunt cu 10% mai mari, Half Life 2 primeste un bonus de 9%, in Left 4 Dead ar trebui sa vedem un comportament cu 11% mai bun, iar Race Driver GRID s-ar bucura de cu 10% mai multe fps-uri.
Forceware 182.50 pot fi descarcate de aici, dupa ce va alegeti placa video si sistemul de operare folosit. Iar daca doriti sa cititi toate modificarile aduse de aceste driver-e, o puteti face aici. Totusi de asteptat este Forceware 185.65, pachet care va introduce Ambient Occlusion, un sistem avansat de umbre. Forceware 185.65 este momentan la stadiul de beta, si poate fi gasit aici.

Forceware 182.50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus