Google cauta si prin microbloguri

Ti-a placut?

Blogging-ul evolueaza puternic in ultima perioada, cel putin la noi. Tot mai multi internauti isi fac un blog pentru a-si nota parerile, fie ca sunt despre viata personala sau despre subiecte specifice. Asa s-a facut ca a aparut microblogging-ul, o forma de blogging in care poti posta idei scurte despre ceea ce faci in acel moment.
Inca de cand blogurile erau o noutate Google a creat Blog Search. Un motor de cautare care lucreaza cu algoritmii performanti Google pentru a cauta pe bloguri. Google nu se opreste aici si tine pasul cu „trendul” asa incat, in viitorul apropiat, vom avea un motor de cautare pentru platformele de microblogging. Si va cauta in mai multe, chiar daca Twitter e cel mai tare.
Google vede in aceasta initiativa o oportunitate de a afla dorintele celor care cauta pe internet. O noua oportunitate, as zice. Avand aceste date vor putea sa emita predictii tot mai precise si sa intocmeasca studii tot mai relevante.
Voua nu vi se pare ca Google stie ce gandeste oricine? Sau, daca inca nu stie, in urmatorii 5-10 ani, cand numarul celor care folosesc internetul va creste si mai mult, va stii si ce am mancat azi-dimineata? Prea se baga peste tot… 🙂

Google cauta si prin microbloguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus