Imprimanta conectata la net

Ti-a placut?

Pana acum, oricat de destepte erau imprimantele, pentru a putea fi folosite pentru functia lor primordiala de a transpune pe hartie un document din PC, trebuiau sa fie conectate la acesta, sau macar sa fie membre ale unei retele impreuna cu PC-ul respectiv.
Insa HP urmeaza sa schimbe aceasta regula, a lor Photosmart Premium putand fi legata direct doar la Internet, prin intermediul caruia sa ajunga la documentele necesare. Si totul este posibil datorita tehnologiei proprietare TouchSmart Web, ce include si o serie de aplicatii speciale dedicate noii imprimante, realizate intr-o combinatie de HTML5 si Java.

Acestea vor fi disponibile pe net intr-un loc special, HP Apps Studio, unde mai tarziu utilizatorii vor putea upload-a aplicatii proprii. Si pentru control vom avea la dispozitie un touchscreen capacitiv cu diagonala de 4.33″ (11 cm), cel mai mare disponibil pe o imprimanta cu jet de cerneala.
Noua Photosmart Premium este in acelasi timp si scaner si fax, si are si conectivitate Wi-Fi b/g/n, Bluetooth, Pictbridge si card reader. Dar sa vorbim putin si despre capacitatile de imprimare si scanare, ca pana la urma despre o multifunctionala vorbim.
Viteza de printare alb-negru este de 33 pagini pe minut, iar color pot fi procesate 32 de pagini pe minut. Scanarea se face la o rezolutie de 9600*4800 dpi, cu 48 bits. Iar faxul poate tine minte pana la 60 de numere de telefon.
HP Photosmart Premium masoara 491*457*197 mm si cantareste 7.5 Kg. Insa pretul este pe masura posibilitatilor din pacate, aceasta imprimanta urmand sa intre pe piata la 400 $.

Imprimanta conectata la net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus