Internet de 101Mbps de la Cablevision

Ti-a placut?

Daca, probabil, nu vi se pare cunoscut numele ISP-ului din titlu nu e nimic anormal deoarece acesta ofera internet unei zone din New York, USA.
Pana in data de 10 Mai 2009 acestia vor continua sa ofere internet de 15 Mbps pentru abonatii sai, la un pret de 50 de dolari. Incepand cu 11 Mai totul se schimba vor avea, probabil, cea mai puternica oferta de internet de pe piata din NY. Viteza maxima de 101Mbps pentru doar 100$.
Cablevision si-a imbunatatit oferta ca raspuns la concurenta, Verizon si Comcast ofera 50Mbps pentru o suma de 140 dolari ceea ce face oferta Cablevision sa ajung prima in top.
E un lucru bun, 100Mbps fara limita de trafic suna extraordinar. Pana dupa 11 Mai cand utilizatorii de Comcast vor putea sa-si spuna parerea despre ceea ce este, cu adevarat, conexiunea de 100Mbps mai este de asteptat.
Initiativa e buna si atrage dupa ea evolutie. La noi, in Romania, vitezele de internet se opresc la 20Mbps. E o cifra buna insa e clar ca se poate mai bine. UPC si Clicknet ofera viteze internet de 20 Mbps pentru home-useri, RDS cu Fiberlink au doar 10Mbps in internet dar au avantajul unei retele largi in care viteza este de 50Mbps.
Cine stie, poate in anii ce vor veni 50Mbps pe internet nu vor mai fi nici la noi un secret neelucidat.

Internet de 101Mbps de la Cablevision

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus