ITFest 2009

Ti-a placut?

OSUT (OrganizaÅ£ia StudenÅ£ilor din Universitatea TimiÅŸoara) organizează ce-a de-a 4-a ediÅ£ie a “Târgului de Tehnologii” – ITFest, eveniment ce va avea loc în zilele de 19, 20 ÅŸi 21 martie 2009.
ITFest s-a născut din dorinţa tinerilor de a crea prin intermediul unor metode ce se aliniază tendinţelor viitorului. Tinerii resimt nevoia de a se adapta continuu la schimbările din domeniul ştiinţei, de a ţine pasul cu noutăţile la nivel global, precum şi nevoia de a integra cunoştiinţele din domeniul IT într-o experienţă profesională.

Ediţia din acest an o sa vă întâmpine cu următoarele secţiuni:

1. Târgul de Åžtiinţă – dacă până acum, mediul privat (companiile din domeniu) ÅŸi mediul academic erau oarecum separate în două secÅ£iuni, anul acesta ele sunt aduse împreună. Târgul de ÅŸtiinţă cuprinde la randul lui: Concursul Home Made ÅŸi Concursul intercativ.
2. ConferinÅ£e – ÅŸi în anii trecuÅ£i acestea s-au bucurat de un real succes oferind informaÅ£ii utile tinerilor pasionaÅ£i de acest domeniu.
3. Workshopuri – sunt destinate oricărui tânăr pasionat de IT, dornic de a dobândi niÅŸte aptitudini practice într-un domeniu care îl interesează. Acestea sunt susÅ£inute de specialiÅŸti în domeniu, delegaÅ£i de companiile participante la evenimentul ITFest.
4. Lan Party – este poate cea mai aÅŸteptată etapă a festivalului, ea reunind foarte mulÅ£i pasionaÅ£i de jocul pe calculator.

Detalii pe www.itfest.ro.

ITFest 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus