Kingston lanseaza Seria M SSDNow

Ti-a placut?

Vestitul producator de memorii a anuntat zilele acestea ca va lansa seria M de kit-uri SSD dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a le folosi ca suport de stocare pe desktop, laptop sau chiar mobil. De data acesta memoriile SSD nu sunt construite de Kingston ci vor fi unitati Intel X25-M cu capacitati de 80 GB sau 160 GB
Trebuie sa nu uitam ca SSD-urile Intel X25-M sunt destul de performante, in cifre, vorbim despre o viteza de 250MB/s de citire si 70MB/s la scriere. Cu toate acestea nu stiu daca in toate circumstantele performantele vor ramane acestea. Spun asta deoarece jucariile vin dotate si cu sloturi de montare de 2.5 inch sau 3.5 inch si suruburi, vin si cu interfata USB si cablu de alimentare SATA. In plus, pentru pasionatii de backup avem si Acronis True Image in pachet.
Pretul este de 427 dolari pentru varianta de 80 gigabytes si 843 dolari pentru cea de 160 GB. Ambele vin cu 3 ani garantie iar pretul poate fi considerat bun, avand in vedere ca e doar cu vreo cativa $ mai mare decat pretul SSD-urilor fara „dotari”.

Kingston lanseaza Seria M SSDNow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus