Kumo, succesorul lui Live Search

Ti-a placut?

Microsoft a inceput testarea interna a unui nou serviciu de cautare cunoscut sub numele de cod Kumo, care va inlocui in viitorul apropiat actualul Live Search.
Cu o cota estimata la aproximativ 80%, Google domina autoritar piata motoarelor de cautare, rivalii de la Yahoo! si Microsoft fiind cu mult in urma gigantului din Montain View.

Totusi, Microsoft nu se poate multumi cu statutul de outsider si incearca sa contracareze prin dezvoltarea unui nou serviciu de cautare, al carui nume de cod este Kumo. Acesta va fi practic un rebranding si un update major pentru actualul Live Search.
Noul serviciu a fost lansat pe plan intern si este accesibil angajatilor Microsoft la adresa www.kumo.com. Angajatii Microsoft care acceseaza Live Search in interiorul companiei sunt redirectionati catre Kumo.
Echipa de dezvoltatori a trimis un e-mail colegilor din alte departamente pentru a testa si a-si spune parerea despre noul serviciu.
Publicatia online CNET.com a intrat in posesia unui screenshot al noului serviciu de cautare pregatit de Microsoft, care dezvaluie o prima infatisare pentru Kumo.

Kumo, succesorul lui Live Search

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus