Latitude E6400 XFR, laptop cauciucat

Ti-a placut?

Dell a pregatit un laptop pentru acei utilizatori de tehnologie care lucreaza in medii extreme. Latitude E6400 XFR este proiectat sa reziste la o gramada de tipuri de intemperii, rezista la: socuri mecanice, socuri tehnice, ceata, umiditate, apa si chiar si explozibili.
Laptopul este facut parca pentru militari, asta pentru ca indeplineste 13 dintre standardele militare – MIL STD 810F. Dell-ul este imbracat cu un strat numit Ballistic Armor Protection System ce foloseste un material exclusiv pentru Dell numit PR481, material ce este cu 50% mai puternic la impact decat aliajul de magneziu si cu 25% mai puternic la scapari de la distante de pana la 1.2 metri. In plus rezista la temperaturi extreme.
Jucaria are o baterie de 12 celule ce foloseste tehnologia de incarcare rapida ExpressCharge, o placa video NVIDIA Quadro NVS 160M  cu 256 MB DDR2 racita prin sistemul QuadCool Thermal Management. Ecranul are 14.1 inch diagonala si foloseste tehnologia DirectVue pentru a fi mai lizibil in lumina soarelui.
Pretul pentru Dell E6400 XFR incepe de la 4300$. Uau!

Latitude E6400 XFR, laptop cauciucat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus