MSI lanseaza placa de sunet X-Fi

Ti-a placut?

MSI este producatorul de placi de baza care a brevetat ideea de placa de sunet add-in vanduta cu placile de baza de top, in loc de clasicul chip audio integrat. Si de cand au decis sa faca aceasta miscare, au optat pentru solutii realizate de Creative.
Si era doar o problema de timp pana cand sa lanseze o placa de sunet individuala. Si exact un astfel de produs se remarca in noua lor serie audio, care mai include doua mini boxe si o pereche de casti. Pe numele ei SyrenSound X-Fi, placa de sunet foloseste un chip audio high end de la Creative, si este foarte similara placilor add-in deja destribuite de MSI.

Aceasta placa beneficiaza de tehnologii ca EAX Advanced HD, CMSS-3D si Crystalizer, ofera iesiri 7.1 si S/PDIF. Insa nu include si controversata memorie X-RAM de pe modelele mai scumpe de X-Fi.
Interfata este PCI-E 1x, are DAC pe 24 bits la 96 KHz, are certificari Dobly Digital EX si DTS-ES si atinge un SNR (Signal-to-Noise Ratio) de maxim 104 dB. MSI nu a dat inca detalii despre data exacta de lansare sau pret. Totusi nu ne asteptam la ceva foarte scump.

MSI lanseaza placa de sunet X-Fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus