MSI prezinta Wind U123

Ti-a placut?

MSI a prezentat oficial noul netbook Wind 123, versiunea imbunatatita a lui U120.
Primele informatii despre U123 au aparut cu exact o luna in urma, insa detaliile tehnice au fost destul de limitate la vremea respectiva. Modelul cu diagonala de 10.2″ este motorizat de un procesor Intel Atom N280 tactat la 1.66 GHz, ajutat de o cantitate de memorie de pana la 2 GB si stocheaza datele pe un harddisk de 160 GB.

MSI a dezvaluit insa in premiera cateva functii inedite pentru noua „jucarie”: U123 este primul Wind care ofera un TV Tuner si compatibilitate 3G, pe langa clasicele functii wireless si bluetooth. Astfel, desi netbook-urile sunt destinate in pricipal pentru accesarea internetului, MSI incearca sa testeze si apetitul utilizatorilor pentru facilitati multimedia pe astfel de dispozitive.
Acumulatorul standard este construit pe 6 celule, insa MSI s-a gandit si la cei care vor utiliza functia de TV Tuner intensiv, oferind posibilitateautilizatorilor de a alge o baterie pe 9 celule.
Compania taiwaneza pune accent si pe securitate, oferind acces utilizatorilor prin recunoasterea faciala a proprietarului, pe baza software-ului EasyFace si a webcam-ului de 1.3 MP.
Noul MSI Wind U123 este disponibil in culorile albastru, rosu, gri si alb si va fi comercializat incepand cu luna mai a acestui an.

MSI prezinta Wind U123

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus