Mushkin intra pe piata SSD din EU

Ti-a placut?

Saptamana ce tocmai a trecut v-am prezentat o noutate in materie de memorii RAM pentru Core i7 de la Mushkin. Mushkin a inceput sa miste din ce in ce mai mult pe piata de memorii deorece in ultima vreme a cam ramas in urma. Obisnuia sa fie preferata pasionatiilor de overclock insa cu timpul a fost depasina de firme ca OCZ sau Corsair.
Pentru a ramane in bransa a trebuit sa treaca la dezvoltat produse ce sunt la moda. Cum toate firmele de memorii ce se respecta au inceput sa produca si SSD-uri nici Mushkin, pentru a supravietui, nu s-a lasat mai prejos.
Astfel ca Mushkin Europe a lansat prima serie de SSD-uri. Dupa cum v-ati dat seama ele vor fi, deocamdata, valabile spre vanzare doar in Europa si vor avea capacitati de: 32 GB, 64 GB, 128 GB, 192 GB si 256 GB.  Vitezele de citire vor fi maxim 150 MB/sec iar cele de scriere vor atinge pana la 90 MB/sec. Viteze bunicele, chiar bate unele memorii de pe piata.
Preturile incep de la 100 Euro pentru versiunea de 32 gigabytes si merg pana la 500 Euro pentru cea de 256 GB. Avem si garantie trei ani de zile.

Mushkin intra pe piata SSD din EU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus