OCZ a lansat primul sau netbook

Ti-a placut?

Producatorul de memorii OCZ a intrat in aceasta saptamana pe piata netbook-urilor, prezentand la CeBIT 2009 primul sau dispozitiv de acest tip.
Pe numele sau Neutrino, netbook-ul produs de OCZ este mototrizat de clasicul procesor Intel Atom N270 tactat la 1.6 GHz, acesta fiind montat pe o placa de baza Intel 945GSE.

Neutrino suporta pana la 2 GB memorie RAM, iar stocarea se realizarea pe un SSD de 250 GB fabricat de OCZ. Optional, utilizatorii pot adauga si in HDD de aceeeasi marime, pentru a dubla capacitatea de stocare. Dispozitivul are un display LCD de 10″ ce suporta o rezolutie maxima de 1024×600 pixeli, sistemul de operare fiind Ubuntu Linux.
Netbook-ul este inclus in proogramul DIY (Do It Yourself) promovat de OCZ, prin care userii isi pot inlocui singuri memoria sau HDD-ul fara sa piarda garantia.
OCZ nu a anuntat pretul cu care va fi comercializat Neutrino, insa acesta isi va face aparitia in magazine in urmatoarele luni.
OCZ este al doilea producator hardware din industria IT care isi anunta in aceasta saptamana intrarea pe piata netbook-urilor, dupa anuntul similar facut acum cateva zile de ASRock. In acest ritm, asteptam cu interes primele netbook-uri fabricate de un constructor auto, mai ales ca industria de profil este intr-o scadere accentuata in ultimele luni.

OCZ a lansat primul sau netbook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus