PC integrat in monitor de la MSI

Ti-a placut?

MSI a lansat oficial NetOn AP1900, un computer integrat in monitorul LCD care consuma numai 35W prin prisma ergonomiei foarte ridicate.
Prin noul NetOn AP1900, MSi isi propupune sa ofere o alternativa viabila la clasicele desktop-uri, principalele avantaje fiind spatiul mult diminuat prin absenta unitatii centrale si consumul foarte scazut de energie electrica.
Monitorul LCD de 18.5″ integreaza un procesor Intel Atom N270 ce ruleaza la frecventa de 1.6 GHz, 1 GB de memorie, o placa video integrata si un hard-disk de 160 GB. In ceea ce priveste dotarile multimedia merita sa mentionam unitatea optica DVD, webcam-ul de 1.3 MP sau cele doua boxe integrate ce au o putere totala de 6 W.

La capitolul conectivitate, noul produs oferit de MSi ofera un port wireless 802.11b/g si un card-reader 4in1.
Desi toate componentele sunt integrate in carcasa monitorului, acesta are o grosime de numai 35 mm, oferind o rezolutie maxima de 1366×768 pixeli. Consumul de curent este de numai 35 W, iar nivelul de zgomot nu depaseste 26 dB, potrivit informatiilor oferite de companie.
NetOn AP1900 va fi comercializat incepand din aceasta luna pentru un pret ce se va invarti in jurul sumei de 500 de euro.

PC integrat in monitor de la MSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus