Perimeter 2 New Earth

Ti-a placut?

Al doilea joc interesant lansat saptamana care tocmai se incheie, mai exact pe 13 februarie 2009, este Perimeter 2 New Earth, strategie in timp real care continua ideea impusa de primul joc al seriei.
Acest RTS a atras prin stilul unic de a modifica mediul de joc pentru a ne putea dezvolta, stil pastrat in intregime si in Perimeter 2. Si acum ne putem lupta si pe apa, nu doar pe, sub si deasupra solului.

Si apare si o noua arma suprema, alimentata de o serie de cristale care pot fi gasite pe harta, si care totodata dezvolta povestea jocului. Actiunea incepe dupa ce se termina Perimeter 1, cand taberele ajung pe planeta mult cautata, continunand si aici vechea infruntare.
Pentru a ne juca Perimeter 2 New Earth am avea nevoie de un sistem cu un procesor macar la 2.5 GHz, 512 MB de RAM, 8 GB pe HDD si placa video mai rapida ca un GeForce 6600 cu 128 MB. Recomandat insa ar fi un dual core, cu 1 GB de RAM, 8 GB pe HDD si placa video de la GeForce 7800 sau Radeon X1800 in sus.
Perimeter 2 New Earth a fost realizat de KDV Games, exclusiv pentru PC. Demo nu exista din pacate. Pentru trailer incercati mai jos.

Perimeter 2 New Earth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus