Riddick Assault on Dark Athena

Ti-a placut?

La sfarsitul anului 2004 Riddick, cunoscutul personaj intruchipat de Vin Diesel, trecea de pe ecranele de film pe monitoarele PC-ului, in primul FPS dedicat, The Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay. Iar acum, pe 7 aprilie 2009 avem parte de cel de-al doilea joc al acestui univers: The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena.
Si aceasta data studioul insarcinat de realizarea acestui joc este Starbreeze, care a facut o treaba excelenta si prima data. Si fanii lui Riddick mai au un motiv de bucurie, pentru ca Vin Diesel a participat la dezvoltarea noului episod al seriei.

Povestea incepe cu ocazia capturarii navei lui Riddick de catre Dark Athena, o nava a mercenarilor in cautare de recompense – mare gresala! Luptele sunt mai sangeroase si mai personale ca pana acum, acrobatiile mai periculoase, Riddick fiind inca o data de neoprit. Grafica, desi maiu mult o evolutie decat o revolutie, nu poate decat sa ne incante inca o data; diferentele sunt notabile, si se si simt putin cam tare din pacate.
Assault on Dark Athena a fost lansat pentru PC, Xbox 360 si PS3, si este livrat impreuna cu o versiune refacuta si reactualizata de Escape from Butcher Bay. Sistemul minim necesar pentru a ne juca The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena trebuie sa aiba un procesor dual core, 1 GB de RAM, 11 GB pe HDD si placa video de la GeForce 6800Ultra sau Radeon HD 2600XT. Iar recomandat este un CPU Core 2 Duo sau Athlon X2 5200+, 2 GB de RAM, 11 GB pe HDD, si placa video GeForce 8800GT sau Radeon HD 3850.
Iar modul de multiplayer Pitch Black simuleaza scenele din primul film, cand Riddick se lupta in lumina unei lanterne. Si trebuie laudat si site-ul acestui FPS, care parca este rupt din joc. The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena a primit demo doar pentru console. Mai jos aveti la dispozitie trailer-ul oficial:

Riddick Assault on Dark Athena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus