Samsung lanseaza Jet

Ti-a placut?

Nu va speriati, Samsung nu s-a reprofilat nici pe SkiJet-uri si nici pe avioane de lupta, e vorba doar de un telefon foarte rapid, S8000 Jet, despre care ei spun, din start, ca este „Smarter than a Smartphone”. Afirmatia lor are, la baza, mai multe motive. Sa vedem.
Jet se lauda ca stie cam tot ceea ce stie un smartphone. Doar ca nu este. Stie multi-tasking si se misca rapid, pentru ca are un procesor ce ruleaza la o frecventa de 800 MHz. E o viteza la care un Pentium 3 aspira acum ceva vreme.
In detaliu, vorbim de un telefon cu un display WVGA AMOLED de 800*480 pixeli, colorat in 16 milioane de culori, avand o diagonala de 3.1 inch si insotit de tehnologia touchscreen. Daca tot vorbim de ecran, sa amintim ca Jet are parte de interfata TouchWiz 2.0, dezvoltata de Samsung, ce permite folosirea gadget-urilor pe „desktop”.
Aflandu-ne tot la capitolul performanta si viteza, trebuie sa mentionam inca un lucru pentru care Samsung lauda Jet-ul: browserul Dolfin care permite navigarea pe maximum 5 site-uri deodata cu o viteza impresionanta, spun ei.
Telefonul are parte de doua camere foto. Una pe spate si una in fata, pentru comunicare 3G. Cea din spate are un senzor de 5 MP, stie autofocus si are atasat un flash LED. Mai mult, detecteaza fete, zambete si… clipiri, de ochi, bineinteles. 🙂 Sa nu omitem filmatul, cu 30 fps la o rezolutie de 720*480. Camera de pe fata telefonului este VGA si este destinata strict apelurilor video.
Din punct de vedere al conectivitatii Jet are tot ceea ce se poate avea la momentul de fata. GSM quad band – 850 / 900 / 1800 / 1900 si 3G HSDPA 900 / 2100, 3.6 Mbps. Are Wi-Fi 802.11 b/g, bluetooth si se leaga la PC prin microUSB. Tot aici am putea mentiona si prezenta modului GPS integrat. Pe partea de audio putem observa un difuzor si o mufa jack de 3.5 mm si radio FM integrat.
Din punct de vedere al autonomiei Samsung Jet se prezinta mai mult decat satisfactor, pana la 422 ore stand-by – 2G si 406 – 3G si pana la 8 ore si 20 de minute timp de convorbire – 2G si 5 ore – 3G.
De lansat s-a lansat acum, de distribuit inca nu se stie pe cand. Si nici la ce pret.

Samsung lanseaza Jet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus