Skype ajunge pe telefoanele Nokia

Ti-a placut?

Nokia a anuntat marti ca va implementa software-ul Skype pe telefoanele sale de ultima generatie.
In cadrul Mobile World Congress ce se desfasoara in aceste zile la Barcelona, Nokia a anuntat incheierea unui parteneriat cu Skype, prin care aplicatia software pentru efectuarea apelurilor prin internet va fi preinstalata pe telefoanele companiei finlandeze de ultima generatie.
Primul telefon mobil dotat din fabrica cu Skype va fi Nokia N97, care va fi lansat oficial in vara acestui an. Aplicatia va fi integrata in agenda telefonica, astfel ca utilizatorii vor putea vedea foarte usor cand contactele Skype sunt online.

Cea mai importanta facilitate este efecuarea gratuita a apelurilor Skype-Skype, eliminand astfel necesitatea apartenentei la un operator de telefonie mobile in cazul utilizarii unui conexiuni wireless la internet.
De asemenea, Skype promite tarife mici in cazul apelurilor catre retelele clasice de telefonie mobile, devenind astfel o alternativa viabila la clasicele retele de telefonie.
Evident, cele mai avantajate de noua oferta comuna Nokia – Skype sunt persoanele care calatoresc foarte mult in strainatate, intrucat aecstea vor putea initia apeluri gratuite catre alti utilizatori Skype, evitand tarifele mari practicate de operatorii clasici.
Pe langa Nokia, si Sony Ericsson incearca sa-si atraga de partea sa acest serviciu, un „panou de control” pentru Skype urmand sa fie disponibil in curand pe Xperia1, motorizat de sistemul de operare Windows Mobile.

Skype ajunge pe telefoanele Nokia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus