Terminator Salvation

Ti-a placut?

Spre sfarsitul acestei luni, mai exact pe 21 mai 2009, se va lansa un nou film din seria Terminator: Terminator Salvation. Si, asa cum ne-au obisnuit deja studiourile, simultan (mai corect cu doua zile inainte) va fi lansat si jocul omonim.
Terminator Salvation este un shooter la persoana a treia, ce se desfasoara undeva intre Terminator 3 si noul film. Jucam din pielea lui John Connor, eroul seriei, si ne luptam cu toti robotii, navele si androizii comandati de Skynet pentru a salva rasa umana.

Din pacate, desi vorbim despre un joc pereche cu un film, in secventele cinematice si la variatele replici nu beneficiem de interpretarea lui Christian Bale. Asa ca realismul se pierde putin. Totusi se mai salveaza situatia prin gameplay, modul cooperativ constituind deliciul jocului.
Grafica este decenta, insa nu impresionanta. Totusi cerintele sunt destul de ridicate, putin prea sus daca ma intrebati pe mine… Astfel, minim ar fi un procesor dual core, cu 1 GB de RAM, 8 GB pe HDD si placa video GeForce 8800 cu 512 MB memorie. Iar recomandat, quad core, 2 GB de RAM, tot 8 GB pe HDD, si placa video de generatei GeForce 200. Si era sa uit: este recomandat sa folosim un controller de Xbox 360.
Mie-mi miroase a portare nereusita… Terminator Salvation va fi lansat de studiourile GRIN pe PC, Xbox 360, PS3, iPhone si alte telefoane mobile. Demo inca nu exista. Iar un trailer reprezentativ poate fi urmarit mai jos.

Terminator Salvation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus