The Last Remnant

Ti-a placut?

Pe 24 martie 2009, studiourile japoneze Square Enix au lansat un nou RPG, care inglobeaza atat un stil propriu de joc cat si un univers complet nou pentru segmentul jocurilor de PC: The Last Remnant. Acesta a aparut la sfarsitul anului 2008 pe Xbox 360, si urmeaza sa fie lansat la un moment dat si pe PlayStation 3.
Lupta se da intre patru rase de umanoizi, care incearca sa puna mana pe o serie de artefacte vechi si misterioase. Si in mijlocul acestui razboi se gaseste si Rush Sykes, eroul nostru, care incearca sa-si salveze sora rapita.

Sistemul de batalie este destul de singular in domeniul RPG-urilor, o imbinare intre ture si comenzi, semanand mai mult cu jocuri ca Mortal Kombat. Suporta pana la 70 de inamici simultan, si permite crearea de aliante cu alte personaje ale jocului. Grafica este placuta, si puternic marcata de stilul japonez.
Sistemul minim necesar pentru a juca The Last Remnant trebuie sa includa un procesor dual core la 2 GHz, 1.5 GB de RAM, 15 GB pe HDD si placa video GeForce 8600 cu 256 MB memorie. Iar recomandat ar fi un CPU dual core la 2.4 GHz, 2 GB de RAM, tot 15 GB pe HDD, si placa video de la GeForce 8800 cu 512 MB in sus.
Exista si un demo, ce poate fi descarcat de aici. Iar mai jos se gaseste trailer-ul oficial.

The Last Remnant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus