Tom Clancy’s HAWX

Ti-a placut?

In industria jocurilor de PC trei nume sunt cunoscute: Sid Meier, Clive Barker si nu in ultimul rand Tom Clancy. Primul este game designer, iar ceilalti doi scriitori care s-au implicat in crearea de jocuri video. Si sub aripa lui Tom Clancy s-a lansat unul dintre jocurile saptamanii trecute, HAWX.
HAWX, sau pe lung High Altitude Warfare eXperimental squadron, este un simulator aerian realizat de Ubisoft, studiourile din Bucuresti. Actiunea se petrece in 2014, in acelasi univers ca si Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter, si imprumuta elemente din alte titluri Tom Clancy.
Grafica este excelenta, nivelul de realism fiind printre cele mai bune de pana acum. Pentru a ajuta jucatorii in pilotarea aeronavele viitorului, HAWX integreaza sisteme ca ERS (Enhanced Reality System), ce ofera atat informatii suplimentare cat si asistenta la zbor. Si putem juca atat la persoana intai, din carlinga unui numar impresionant de avioane, cat si la persoana a treia, in functie de preferinte.
Cum am spus, grafica este foarte buna. Dar asta nu se vede si in cerintele de sistem. Minim ar fi un procesor la 2 GHz, cu 1 GB de RAM, 7 GB pe HDD si placa video de la GeForce FX 5900 sau Radeon 9800 cu 128 MB in sus. Iar recomandat ar fi CPU dual core, 2 GB de RAM, tot 7 GB pe HDD si placa video mai buna ca GeForce 7800 cu 256 MB.
Tom Clancy’s HAWX a fost lansat pe 17 martie 2009, pentru PC, Xbox 360 si PS3. Un demo poate fi descarcat de aici sau aici. Iar trailer-ul oficial poate fi admirat mai jos.

Tom Clancy’s HAWX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus