Twitter prospera

Ti-a placut?

La inceputul anului curent va anuntam ca twitter, popularul serviciu de micro-blogging, a avut parte de o finantare nesolicitata de 35 de milioane de dolari. Nu stim daca aceasta este cauza, sau nu, insa un lucru e sigur, Twitter devine un serviciu din ce in ce mai utilizat.
InformationWeek ne anunta ca twitter a inregistrat o crestere cu 131% a numarului de vizitatori fata de luna precedenta, februarie. Acest procent se traduce in 5 milioane de utilizatori noi in doar o luna de zile.
Succesul se datoreaza cu siguranta si faptului ca site-uri importante de stiri gen CNN folosesc twitter pentru a-si imprastia articolele pe internet. Astfel, devoratorii de media pot sa stea la curent cu toate site-urile preferate fara a mai le vizita pe toate odata. Intr-un fel, putem spuna ca acesti utilizatori folosesc twitter ca pe RSS. Redundant, as zice eu.
Weekendul ce tocmai a trecut nu a fost prea fericit pentru twitter pentru ca serviciul a fost lovit de un worm ce a imprastiat aproape 10.000 de spam-tweet-uri si a compromis cel putin 190 de conturi.

Twitter prospera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus