Vista SP2 ajunge in stadiu RTM

Ti-a placut?

Cand vine vorba de Microsoft si de Windows, toate titlurile sunt acaparate de viitorul Windows 7. Insa pana la aparitia sa mai avem de asteptat. Si intre timp, mai tacit gigantul software pregateste un nou update major pentru actualul Windows Vista: SP2.
Acesta a atins stadiul de dezvoltare RTM (Release To Manufacturing) si a devenit disponibil membrilor preferentiali ai retelelor Microsoft Developer Network si Microsoft TechNet, urmand sa fie pus la dispozitia publicului larg la inceputul lunii iunie 2009.

Vista SP2 reprezinta, ca orice Service Pack de la Microsoft, in primul rand toate update-urile de la SP1 pana acum. Deci trebuie instalat SP1 inainte ca sa poata fi pus SP2-ul. Dar avem parte si de cateva noutati. In primul rand Vista SP2 stie sa inregistreze si discuri Blu-Ray.
Si sectorul de conectivitate a fost revizuit. Vista SP2 stie Bluetooth 2.1. Iar reluarea Wi-Fi-ului la revenirea din stand by se face mult mai repede, si se configureaza mult mai usor datorita aplicatiei Windows Connect Now. Si nu in ultimul rand Microsoft afirma ca SP2-ul este cu 10% mai eficient din punct de vedere al consumului electric datorita noilor protocoale de power management.

Vista SP2 ajunge in stadiu RTM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus