Vista SP2 disponibil

Ti-a placut?

Putin inainte de termenul stabilit, Microsoft a pus la dispozitia publicului larg al doilea service pack pentru Windows Vista. Acesta a fost in stadiu de dezvoltare RTM pentru ultimele doua saptamani, si de azi este disponibil pentru download manual.
Se asteapta ca in urmatoarele saptamani sa fie inclus si in cadrul serviciului Windows Update. Doritorii pot descarca Vista SP2 32 bits de aici, iar cei ce folosesc varianta pe 64 bits isi pot descarca SP2-ul de aici. Mare atentie insa daca aveti instalata aplicatia vLite. Aceasta a sters o serie de fisiere necesare pentru instalarea corecta a SP2-ului. Microsoft a pus la punct o solutie la aceasta problema, care in mare impune reinstalarea sistemului de operare, si pe care o puteti parcurge pe larg aici.

Vista SP2 reprezinta, ca orice Service Pack de la Microsoft, in primul rand toate update-urile de la SP1 pana acum. Deci trebuie instalat SP1 inainte ca sa poata fi pus SP2-ul. Ca noutati Vista SP2 stie sa inregistreze si discuri Blu-Ray, suporta conectivitatea Bluetooth 2.1. Iar reluarea Wi-Fi-ului la revenirea din stand by se face mult mai repede, si se configureaza mult mai usor datorita aplicatiei Windows Connect Now. Si Microsoft afirma si ca SP2-ul este cu 10% mai eficient din punct de vedere al consumului electric datorita noilor protocoale de power management.

Vista SP2 disponibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus