Vista SP2, mai aproape de lansare

Ti-a placut?

Microsoft a lansat versiunea Release Candidate pentru al doilea Service Pack destinat sistemului de operare Windows Vista. Pe langa dezvoltarea noului sistem Windows 7, Microsoft lucreaza la un nou Service Pack pentru Vista. Gigantul din Redmond a lansat in acest sens Windows Vista SP2 Release Candidate, ultima versiune de test inaintea versiunii finale a pachetului.
Vista SP2 RC este disponibil pentru download pentru anumiti testeri, iar versiunea finala va include mai multe update-uri legate de componentele hardware si anumite standarde. In plus, utilizatorii vor putea inscriptiona nativ discuri Blu-ray, iar modulul Bluetooth va fi imbunatatit.
Din punct de vedere hardware, noul Service pack va aduce suport pentru procesoarele VIA pe 64 de biti si o performanta mai buna a modului Wi-Fi. De asemenea, continutul multimedia de inalta definitie va primi update-uri audio si video.
Se vehiculeaza ca Service Pack 2 va fi ultimul update major pentru sistemul de operare Vista, care va fi inlocuit in viitorul apropiat de Windows 7. Potrivit ultimelor informatii, versiunea finala a Vista SP2 va fi lansata oficial in luna iunie.

Vista SP2, mai aproape de lansare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus