Windows 7 final ar putea fi lansat in Octombrie

Ti-a placut?

Tot internetul e „colorat in culorile Windows 7” in aceste zile. Toti isi canalizeaza atentia catre Windows 7 RC, proaspatul lansat spre download. Nu trebuie insa sa uitam nici de versiunea finala, care s-ar parea ca va ateriza mai repede decat ne asteptam.
Un reprezentant Acer a scapat informatia intr-un interviu pentru Pocket-Lint. Acer va avea Windows 7 final preinstalat pe sistemele lor incepand cu 23 Octombrie.
Asa ca ne putem astepta la un OEM prin Septembrie iar din Noiembrie incolo, inainte de sarbatorile de iarna, poate vom putea cumpara Windows 7 din magazine. Speram la un pret decent.
Pana una alta, Acer spune ca va adopta un program, interesant spun eu, prin care nerabdatorii ce-si iau calculator cu 30 de zile inainte de 23 Octombrie vor putea sa treaca gratuit de la Vista la Windows 7. Dragut! Cu siguranta mai multi producatori vor adopta aceasta tactica.
In fine, e clar, Windows 7 se anunta a fi un mare boom, un mare succes, si se va lansa inainte de data impusa (Ianuarie 2010).

Windows 7 final ar putea fi lansat in Octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus