Windows 7 pretuit

Ti-a placut?

Desi mai avem pana la lansarea viitorului Windows 7, programata pentru octombrie 2009, Microsoft vrea sa ne tina la curent cu preturile urmatorului lor sistem de operare. Acesta va fi sensibil mai ieftin decat Vista la lansare, si pe alocuri mai ieftin decat Vista acum.
Microsoft a anuntat acum preturile pentru trei cele mai populare versiuni de Windows 7, Home Premium, Professional (echivalent Vista Business) si Ultimate, atat in forma retail (in cutie), cat si la upgrade. Si acestea sunt dupa cum se vede in cele doua tabeluri de mai jos:

Dar acestea sunt preturile care se vor aplica pentru toata lumea in afara de Europa. Aici dupa cum stiti Windows 7 va fi livrat fara Media Player si fara Internet Explorer. Deci europenii primesc mai putin. Si in aceasta idee, vor si plati mai putin.
In Europa nu va exista un program de upgrade, pentru ca asta ar permite instalarea Windows-ului 7 cu Media Player si IE. La prima vedere un lucru rau. Insa in lumina acestor doua fapte, Microsoft a decis ca pe teritoriul Uniunii Europene pretul variantelor retail sa fie acelasi cu al variantelor upgrade din restul lumii.
In plus, intre 26 iunie 2009 si 11 iulie 2009 Windows 7 va putea fi precomandat, la un pret special: 50 $ pentru Home Premium si 100 $ pentru Professional.

Windows 7 pretuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus