Windows 7 RC1 omoara serverele

Ti-a placut?

Microsoft a scos spre testare mult asteptatul Windows 7 RC1. Deocamdata doar pentru membrii TechNet si MSDN. Cu toate acestea serverele ce tineau paginile destinate download-ului Windows 7 RC1 au cedat. Reprezentantii ComputerWorld nu au putut sa descarce Windows 7 RC1 in dupamasa lui 30 Aprilie.

Nici de pe MSDN nici de pe TechNet. Pe MSDN cei ce doreau sa descarce noua versiune aveau parte de mesajul „Sorry, we were unable to service your request” iar pe TechNet situatia era la fel de trista, doar ca sub o alta exprimare „We’re sorry! The page you were expecting to see has been removed or is unavailable„.
Cu toate acestea, momentele respective nu fac decat sa creasca si mai mult popularitatea noului sistem de operare care, si asa, a ajuns sa fie laudat inainte de aparitia lui RC1. Poate chiar si din speranta testerii l-au laudat, dorind la mai bine.
In fine, ideea e ca Marti, 5 Mai 2009 Windows 7 RC1 va fi disponibil publicului larg pentru descarcare. Sa vedeti atunci servere cazute. Pana atunci insa unii il vehiculeaza deja fara nicio grija pe torrente, unde serverele nu cad pentru ca P2P nu implica prea mult asa ceva.

Windows 7 RC1 omoara serverele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus